Valencia CF08 noviembre 2021

El Valencia CF és l'equip de LaLiga que més gols ha marcat en els minuts finals

El nostre equip ha signat sis gols en el tram final dels partits

Lluitar fins a l'últim minut està en l'ADN VCF. Així està quedant demostrat aquesta temporada i ho confirmen les estadístiques. I és que el Valencia CF és l'equip de LaLiga que més gols ha marcat en els cinc últims minuts dels partits en les 13 primeres jornades.

Segons les dades publicades per LaLigaenDirecto, el nostre equip ha celebrat sis punts en el tram final de les trobades durant aquest curs. A més, tots ells han servit per a puntuar.

Els dos últims van ser aquest diumenge davant l'Atlético de Madrid, amb el doblet d'Hugo Duro en el descompte que va permetre empatar 3-3 contra els colchoneros i sumar un punt. En la jornada 10 Guedes i Gayà van marcar dos gols davant el RCD Mallorca per a rescatar un empat passat el minut 90. També ho va fer Marcos André davant l'Athletic Club, aconseguint el 1-1 en el 95.

Aquests cinc gols es van aconseguir a Mestalla, però el Valencia CF també ha demostrat la seua fe fora de casa. Ho va fer a Granada CF, quan Carlos Soler va transformar un penal en el minut 88 per a signar el 1-1.